geri alamadiklarimiza

gidip geliyor dusunceler. celiskiler devam ediyor. gececek bugunler derken bir anda kulaklarda cinliyor kayip giden hayatlar ve ne ugruna olduklarini bile bilmeden. en kotusu de bu sanirim nefret ve ofkenin, kirli paranin, kirli hirslarin, bunlarla alakasi olmayan insanlarin hayatina mal olmasi. caresizlik ve korkunun en kotu hisler oldugu bedenler mi veriyor hesabini en agir nefretlerin? yoksa nasil derin korkular tasiyor o karmasik komplo teorilerinden yok oluyor canlar. her defasinda pamuk ipligine bagli yasamak diyoruz. algilar degisiyor, utanclar degistiriyoruz. nasilsin sorusuna iyiyim demekten utanan insanlar olduk. sukranimiz bizim basimiza gelmeyen icin.
iyilige ve sevgiye baglanarak bugunlerin gecmesini beklemek. peki bizi kim bu hale getirdi neden geldik.hicbir soruyu cevaplayamadigini gormek. korkmak cok korkmak, farkli senaryolarla kafanda oynayan oyunlari izlemek. aglamak cok aglamak. her resim ,her kare, her yorumun tekrardan ic yakmasi, cana yeniden okumasi. bitmeyen, gitmeyen, dinmeyen, ve en kotusu de tekrar eden, tekrarin ne zaman gelecegini bilmemek. aglamak, daha cok aglamak. hicbirinizin hayatindan, hicbirimizin umudundan daha kiymetli degil, guzel insanlar pislenmis yureklerin pasli hayalleri. odenemeyecek bedellerle oyun oynuyor, atesler aciyorsunuz. 

umdugum dunya bu degildi, senin de degildi. hep birlikte degismemizi diliyorum en iyiye, en guzele, en ictene, hep birlikte baris dolu bir yasama. guveni tekrar hatirlamaya 

Yorumlar

Popüler Yayınlar