belki de su kabağı

ankaradan uzak ankaradaki hayatımın nedenini ben de anlayamadım. sanırım biraz yorgunum. bunların dışında kabak püresi yeni tadımsın. kabak tadı veren olaylara da niye kızarlar hiç anlamam. halbuki ne güzel sebzedir kabak, tadından ötürü. ballısı bile var.

Yorumlar

  1. Yaratıcı mısın?
    Evet, öylesin.

    Kabak tadı veren olaylardan bıkıyorlar, çünkü onlar senin gibi bal katmayı ya akıl edemiyorlar ya da beceremiyorlar.

    Pardon, bir şey sorabilir miyim? Balı püreye mi katıyorsun, yoksa çiğ kabakla mı yeniyor? Yoksa sadece pişmiş kabakla mı? Öyleyse nasıl pişmiş olması gerekiyor? Tüm bunlara cevap verebildiğin vakit seninle kabak tadı veren olaylar hakkında konuşmak istiyorum. :)

    YanıtlaSil
  2. şöyle oluyor aslında balı katmak istediğin zaman hopbadanak katıveriyorsun tarifsiz oluyor birazcık, çiğ kabak yenmez. yapma sakın olur mu. dişin kırılır. haşla yeter. zaten kabakların pişme süresinde olaylar da pişiveriyor. onlar birbirine uyum sağlayıveriyor. cevapları verdim. sıra geldi muhabbetlere.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar